top of page

Troldegrene

Camilla Wandahl og Anna Margrethe Kjærgaard

Forlaget Facet 2017

5E508074-C949-43AB-96B9-4CBEA24DEA3D.jpeg

Forlaget skriver:

En dag siger Mor og Far noget, som Erika bliver så ked af, at hun løber hjemmefra. Men inde i skoven farer hun vild.

Heldigvis finder Mor og Far hende igen. Men selvom det ender med næsten at blive den bedste dag i verden, bliver alting alligevel anderledes fra nu af.

Troldegrene er en poetisk historie om at få at vide, at ens forældre skal skilles. Om at stikke af og finde hjem igen. Men allermest om kærlighed og familie.

Uddrag af anmeldelser

“Troldegrene” er en bog, der absolut skal tales om. Den kan læses, når og hvis skilsmissen sidder med ved bordet i oplæserens eget hjem, men den kan også læses, så børn får indblik i, at børn med skilsmisseramte forældre ikke er efterladt i et kærlighedsløst tomrum.”
Bodil Christensen, bogbotten.dk.
 

 

“Hvor kan jeg godt lide dens omsorg og omhu, for den drejer sig ikke kun om at skildre en skilsmisse set fra et barns perspektiv. Den omhu er også forfatterens omhu for ordene og illustratorens for blyantsstregerne.”...

"En blyant kan meget! Ganske få ord kan meget! 70’erne kunne noget. Det ser man tydeligt i Kjærgaards og Wandahls nye billedbog med scener fra en skilsmisse. Og gu’ er den pædagogisk, men den er også kunstnerisk"
Kamilla Löfström, Information.

bottom of page